UW INSTALLATEUR IN DE REGIO NOORD- EN MIDDEN-LIMBURG

Verwarming - Sanitair - Duurzame oplossingen - Service en onderhoud - Lood-, koper- en zinkwerk - Riolering - Ventilatie - Airco

Verwarming

Een nieuwe cv-ketel aanschaffen is een grote investering.
Wij vinden het daarom belangrijk dat de ketel die u aanschaft dan ook aan uw wensen voldoet. Eerst analyseren wij kosteloos uw situatie. Vervolgens presenteren wij u de meest optimale oplossing tegen een scherpe prijs.
Wij leveren en plaatsen o.a. Nefit, ATAG en Intergas cv-ketels. Tevens kunt u een service abonnement bij ons afsluiten, kijk hiervoor bij Service en Onderhoud.  

Radiatoren zijn de verspreiders van de warmte die uw cv-ketel levert. Het is daarom belangrijk dat u de juiste formaat radiatoren neemt om er voor te zorgen dat de warmte goed wordt verspreid. De merken die wij meestal leveren en plaatsen zijn o.a. Radson en Thermic radiatoren.   

U kunt er ook voor kiezen om geen radiatoren te nemen. Vloerverwarming is een uitstekende manier om uw badkamer, keuken of gehele huis te verwarmen. Vloerverwarming kunt u als hoofdverwarming of bijverwarming laten installeren. 

Eerst analyseren wij kosteloos uw situatie. Aan de hand van een berekening kunnen wij u van advies voorzien. Tevens leveren en plaatsen wij heaters. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Voor airconditioning (waarmee u ook kunt verwarmen) kunt u ook bij ons terecht.