UW INSTALLATEUR IN DE REGIO NOORD- EN MIDDEN-LIMBURG

Verwarming - Sanitair - Duurzame oplossingen - Service en onderhoud - Lood-, koper- en zinkwerk - Riolering - Ventilatie - Airco

Wie zijn wij

Schreurs Installaties is al sinds 1937 actief als installatiebedrijf in de regio. Van 1937 tot 1 oktober 2015 onder de naam Schreurs Verwarming. In het verre verleden bestonden de werkzaamheden hoofdzakelijk uit het aanleggen en onderhouden van verwarmingsinstallaties. De afgelopen dertig jaar zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met het aanleggen van sanitaire installaties, klimaatbeheersing en ventilatiesystemen. Hierdoor zijn wij in staat om met ons team van 18 medewerkers een totaal pakket aan te bieden aan de klant in de regio Noord- en Midden Limburg.

De naam Schreurs Verwarming riep vaak een te beperkt beeld op bij onze klanten. De belangrijkste wijziging omvatte het realiseren van duidelijke herkenbaarheid t.a.v. onze verschillende vakgebieden. In dat kader is gekozen om de naam Schreurs Verwarming in Schreurs Installaties te wijzigen en het logo aan te passen aan de vakgebieden.

Schreurs Installaties is lid van de brancheorganisatie Techniek Nederland en ons bedrijf is VCA* gecertificeerd.