UW INSTALLATEUR IN DE REGIO NOORD- EN MIDDEN-LIMBURG

Verwarming - Sanitair - Duurzame oplossingen - Service en onderhoud - Lood-, koper- en zinkwerk - Riolering - Ventilatie - Airco

Service en onderhoud

Wij onderhouden al jaren de technische installaties voor particulieren, huur en zorgsector, onderwijssector, het winkel- en filiaalbedrijf, het midden- en kleinbedrijf, de overheidssector en de kantorenmarkt.

Onze dienstverlening strekt zich niet alleen uit van het preventief en correctief onderhouden van de technische installaties. Wij adviseren ook over het budgetteren van onderhoudskosten, we verzorgen inspecties en keuringen en adviseren over het verlengen van de levensduur van installaties.
Dag en nacht staan bij ons goed opgeleide allround servicemonteurs paraat en verlenen de service die op dat moment nodig is. 

Met het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ kunnen wij u een service abonnement aanbieden. Immers goed, vakkundig en periodiek onderhoud voorkomt dure reparaties aan uw toestel.

U kunt bij ons een service abonnement afsluiten voor uw CV-ketel, geiser, warmwaterboiler en/of elektrische boiler, WTW-unit (Warmte Terug Winning).
Een abonnement voor uw CV ketel/geiser/boiler/WTW-unit bestaat uit de volgende werkzaamheden:
- Het jaarlijks reinigen van de CV ketel/geiser/boiler;
- Branders reinigen;
- Eventueel bijstellen van hoofd- en waakvlambrander;

- Rookgasafvoer op juiste werking controleren;
- Elektrische bedrading controleren;
- Testen van kamerthermostaat/regeling;
- Controleren op juiste werking;

Het voordeel van het afsluiten van een service abonnement is dat u zelf niet hoeft bij te houden wanneer uw toestel onderhoud behoeft. U krijgt van ons een telefoontje voor het maken van een onderhoudsafspraak. 

Vraag vrijblijvend meer informatie over het service-abonnement aan. 

.